V areáli bratislavského PKO vypukol rozsiahly požiar

19.08.2013 Bratislava

Dnes v čase okolo 03.00 hod sme prijali oznámenie, že v areáli Parku kultúry a oddychu (PKO) na Nábr. arm. gen. Ludvíka Svobodu vypukol požiar. Na mieste sa v súčasnosti okrem policajtov, ktorí okolie areálu zabezpečili, nachádzajú aj hasiči, ktorí požiar ešte aj v týchto chvíľach lokalizujú a hasia. Podľa doterajších zistení požiar vznikol v samostatnom nepoužívanom objekte v areáli, odkiaľ sa následne rozšíril aj na budovu Výskumného ústavu vodného hospodárstva a športovú halu nachádzajúce sa v areáli PKO.
Dosiaľ nedisponujeme informáciou, že by následkom požiaru utrpela nejaká osoba ujmu na zdraví. K ďalším okolnostiam súvisiacim s požiarom v areáli PKO sa budeme môcť vyjadriť až po úplnom uhasení požiaru a následnom vykonaní prvotných neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste.
Z dôvodu prebiehajúcich hasiacich prác a odstraňovanie následkov požiaru je na Nábr. arm. gen. Ludvíka Svobodu v smere od Botanickej ulice do centra mesta obmedzená premávka. Obchádzka dotknutého úseku je vedená cez Mlynskú dolinu a Petržalku. V opačnom smere premávka obmedzená nie je.
 
npor. Mgr. Karina Považanová
hovorkyňa KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región